Новогодишњи вашари

Датум: 28. Decembar 2019 18:13 Категорија: Летопис

Александровац

У трпезарији матичне школе у Александровцу, у петак 27.12.2019. године, одржан је новогодишњи вашар. Ученици су продавали рукотворине прављене на раније одржаним радионицама које су учитељице организовале са родитељима..
Осим ученика из Александровца, у продајним изложбама су учествовали и ученици из Свињарева, Тићевца и Полатне са својим учитељицама Марином, Сандром и Даниелом.
Фотографије са вашара се налазе у албуму "
Новогодишњи вашар - Александровац".
  

Влашки До

Истог дана, новогодишњи вашар је одржан и у Влашком Долу. Ученици су продавали продукте са часова пројектне наставе и ликовне културе по симболичким ценама. Прикупљена новчана средства ће бити уложена у куповину наставног материјала.
Фотографије са вашара се налазе у албуму "
Новогодишњи вашар Влашки До" , а  кратак видео снимак ОВДЕ
 


Ореовица 

У петак, 27.12.2019. године, наши учитељи из Ореовице су у холу подручне школе у Ореовици такође  организовали новогодишњи вашар...
 
 
Ученици другог и трећег разреда из Ореовице су осим новогодишњег вашара за родитеље приредили и представу "Новогодишња ноћ". Текст је написала учитељица Данијела. Прича говори о необичним дешавањима једне новогодишње ноћи у току дежурства једног полицајца. Њему долазе девојчице, ловас који је у потери за зеком, зека и Нова година. На веома смешан начин приказује ове необичне догађаје уз помоћ наших вредних ученика.