Обавештење

Датум: 17. Mart 2020 21:57 Категорија: Новости

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ 
Штаб за ванредне ситуације општине Жабари на седници одржаној дана 16.03.2020.године, на основу проглашеног ванредног стања на територији Републике Србије моли све грађане општине Жабари да се придржавају свих Мера које прописује Влада Републике Србије.
Грађани Републике Србије који имају пребивалиште на територији општине Жабари, а долазе из земаља угрожених COVID-19, односно CORONA-VIRUSOM да су у обавези да буду у самоизолацији од најмање 14 дана, под кривичном одговорношћу. Ова мера ће бити стриктно контролисана и њено кршење биће најстроже санкционисано.
Грађани Републике Србије који имају пребивалиште на територији општине Жабари, а долазе из земаља угрожених COVID-19, односно CORONA-VIRUSOM из Републике Италије, Швајцарске Конфедерације, Исламске Републике Иран, Румуније, Краљевине Шпаније, Савезне Републике Немачке, Француске Републике, Републике Аустрије, Републике Словеније и Републике Грчке дужни су да буду у изолацији у трајању од 28 дана, а све у сдкладу са Одлуком о проглашењу ванредног стања („Службени гласник РС“, бр. 29/2020).
За све информације у вези епидемије можете се јавити на следеће бројеве телефона: Дом здравља Жабари, директор др Ненад Димитров, тел: 065/6512345 Центар за социјални рад Жабари, директор Марина Милошевић 062/8051255