Дан толеранције

Датум: 16. Novembar 2023 11:56 Категорија: Новости

У нашој школи је на пригодни начин обележен Међународни дан толеранције, 16.новембар.

АЛЕКСАНДРОВАЦ

Поводом Међународног дана толеранције ученици који похађају Грађанско васпитање припремили су угледни час на коме су на "Школској скупштини" представили предлоге својих "закона", а своје мале групе су симболично назвали Мир, Другарство, Поштовање и Игра. Тиме су показали суштину толеранције, а то је прихватање, уважавање и поштовање различитих идеја, мишљења и ставова. Час су припремиле наставнице Ивана Даниловић и Милица Радојевић.
  
 


Поводом Дана толеранције, 16.11.ученици нижих разреда у Александровцу су одгледали луткарску представу "Пут око света" која је представила различите државе и културе.

 
 

ВЛАШКИ ДО

Поводом Међународног дана толеранције, ученици предметне наставе у Влашком Долу су се подсетили шта је то толеранција, поштовање различитости, дискриминација... 
  
 
Такође, седмаци и осмаци су решавајући математичке једначине, на симболичан начин одговорили на питање шта је то толеранција...
  
 

Више фотографија са реализованих активности се налази у албуму 
ОВДЕ.


Ученици разредне наставе у Влашком Долу су такође обележили Дан толеранције: Волимо једни друге и поштујмо различитости!