Спортски дан

Датум: 06. Novembar 2017 14:22 Категорија: Новости

Дана 19.09.2017.године на школском игралишту ОШ“Херој Роса Трифуновић“ у Александровцу одржан је спортски дан поводом обележавања Дана школе.

    
  

Учесници на фудбалском турниру у конкуренцији дечака поред екипе домаћина били су ОШ“Милош Савић“
Лучица, ОШ“Дуде Јовић“ Жабари и ОШ“Краљ Александар I“ Пожаревац. Жребом је одређено да се уполуфиналу састану екипа ОШ“Краљ Александар I“ и екипа ОШ“Дуде Јовић“ из Жабара и резултатна тој утакмици био је 2:0 за екипу основне школе из Жабара; док су друго полуфинале одиграле екипе ОШ“Херој Роса Трифуновић“ Александровац и екипа ОШ“Милош Савић“ Лучица и резултат ове утакмице био је 4:1 за екипу домаћина.
У утакмици за треће место екипа ОШ“Милош Савић“ из Лучице победила је са 2:0 екипу ОШ“Краљ Александар I“ из Пожаревца. У финалној утакмици екипа домаћина ОШ“Херој Роса Трифуновић“ победила је са 8:1 екипу ОШ“Дуде Јовић“ из Жабара. Коначан пласман:
1. ОШ“Херој Роса Трифуновић“ Александровац
2. ОШ“Дуде Јовић“ Жабари
3. ОШ“Милош Савић“ Лучица
4. ОШ“Краљ Александар I” Пожаревац
За најбољег играча турнира проглашен је Никола Перић, за најбољег голмана Стефан Ђорђевић, а за најбољег стрелца Никола Станисављевић, сви чланови екипе домаћина.
У конкуренцији девојчица противник екипи домаћина била је фудбалска екипа ОШ“Јован Цвијић“ из Костолца. Утакмица је завршена резултатом 2:1 за екипу домаћина ОШ“Херој Роса Трифуновић“ Александровац.
За најбољу играчицу ове утакмице проглашена је Катарина Драгутиновић, најбољи стрелац је Милица Милосављевић, обе чланице екипе домаћина, док је за најбољег голмана проглашена Ђорговски Јована чланица екипе ОШ“Јован Цвијић“ из Костолца.