Школска 2018/2019.

Пројектна настава - први разред

У оквиру пројекта "Дани хлеба" ученици 1/2 у Влашком Долу су са учитељицом Милицом Стевчић учили како се меси славски колач.
  
  


Физичко васпитање
Учитељица Данијела Стојадиновић је за ученике подручног одељења у Тићевцу направила занимљив полигон...
   


На часу Грађанског васпитања, наши ученици су, заједно са наставницом Иваном Даниловић, направили свој мали пројекат на ту тему насиља.
Они су желели да прикажу неке од проблеме и укажу на могућност решавања. У том циљу су осмислили и направили презентацију, хамер и кратак видео који су приказали својим другарима у школи. 
Видео наших ученика можете погледати на линку: https://youtu.be/rSIa0iY3ElY
  


- на часу математике...
Поводом 150 година од рођења Михаила Петровића Аласа, ученици 8/2 су уз помоћ наставнице математике Иване Јованчевић, припремили предавање о животу и раду Мике Аласа. Предавању и презентацији присуствовали су директор и педагог школе, као и наставници предметне и разредне наставе.
    


У оквиру Слободних активности на тему "Јесен у мом насељу", ученици подручног одељења у Тићевцу, показали су своје виђење јесени. Уз оранизовани тимски рад, велики труд наших ученика у Тићевцу и учитељице Данијеле Стојадиновић, јесен је стигла у ову подручну школу. Деца су оголила листове са грана, у учионицу донела јесење плодове, све обојила у жуто...