Спортски дан

Датум: 18. Septembar 2019 17:05 Категорија: Летопис

Дана 18.09.2019.године на спортском игралишту у дворишту наше школе одржана су спортска такмичења поводом обележавања Дана школе.
У конкуренцији дечака одржан је фудбалски турнир на коме су учествовале екипе основних школа из Лучице, Брадарца, Жабара и домаћина из Александровца.
У полуфиналним утакмицама екипа ОШ"Милош Савић" Лучица победила је екипу домаћина ОШ"Херој Роса Трифуновић" Александровац резултатом 3:1.
У другом полуфиналу екипа ОШ"Свети владика Николај" из Брадарц
а победила је екипу ОШ"Дуде Јовић" из Жабара 11:0.
У мечу за треће место екипа домаћина победила је екипу ОШ"Дуде Јовић" Жабари са 7:0, док је у финалној утакмици екипа ОШ"Милош Савић" из Лучице била боља од екипе ОШ"Свети владика Николај" из Брадарца резултатом 3:0.
За најбољег играча турнира проглашен је Пауновић Александар, а за најбољег голмана Марјановић Немања обојица чланови екипе победника ОШ"Милош Савић" из Лучице.
 
 
У конкуренцији девојчица одиграна је фудбалска утакмица екипа ОШ"Херој Роса Трифуновић" Александровац и екипе ОШ"Свети владика Николај" Брадарац. Победила је екипа домаћина резултатом 6:5 након извођења пенала, у регуларном току утакмица је завршена резултатом 4:4.
За играчицу утакмице проглашена је Анђела Младеновић из екипе победника.
 
 
Честитке свим учесницима!
Више фотографија можете погледати у албуму 
ОВДЕ.