Наши ученици – наш понос

Датум: 28. Maj 2018 22:35 Категорија: Достигнућа

Ове године са поносом можемо да истакнемо да су ученици наше школе учествовали на неколико Републичких такмичења, из енглеског језика, српског језика, као и малом фудбалу у обе конкуренције. Они су у пратњи својих наставника на најбољи начин представили школу, показали сјајне резултате и велики успех...
 

Републичко такмичење у малом фудбалу
  
Заузевши прва места на одржаним међуокружним такмичењима, међу осам најбољих у Србији пласирале се обе фудбалске екипе наше школе и девојчице и дечаци. Град Пирот је био домаћин Републичких школских игара у малом фудбалу од 07.05.2018. – 09.05.2018. године. Обе екипе на такмичењу је предводио наставник физичког васпитања Миодраг Милорадовић. Са поносом можемо да истакнемо да се обе екипе налазе међу осам најбољих у Републици. Честитке ученицима и наставнику!
  
Републичко такмичење из енглеског језика

Најбољи ученици Србије, у познавању страних језика, окупили су се 13.05.2018. године у просторијама Високе медицинске школе у Ћуприји, на републичком такмичењу страних језика. Наши осмаци, Јован Стокић и Никола Мишић су са наставницом енглеског језика Милицом Радојевић узели учешће на овом такмичењу и на најбољи начин представили школу у знању енглеског језика. Иако енглески језик уче од петог разреда, такмичећи се заједно са ученицима који овај језик уче осам година, наши ученици су показали завидно познавање енглеског језика. То је велики успех за ученике, наставницу и нашу школу. Честитке ученицима и наставници!
  
Републичко такмичење из српског језика
  
Ученица осмог разреда, Тијана Милосављевић, је 26.05.2018. године, у пратњи наставнице Иване Даниловић, као и прошле године, учествовала на Републичком такмичењу из српског језика које је одржано у Тршићу. Тијана је још једном имала прилике да промовише школу. Показала је изузетно познавање градива српског језика и остварила сјајне резултате. Честитке ученици и наставници!