Спортски дан поводом Дана школе

Датум: 19. Septembar 2018 18:26 Категорија: Новости

На спортском игралишту наше школе 19.9.2018.године је одржан спортски дан у оквиру обележавања Дана школе. 
У конкуренцији дечака одржан је фудбалски турнир на коме су учествовале екипе ученика: ОШ "Милош Савић" из Лучице, ОШ "Дуде Јовић" из Жабара, ОШ "Краљ Александар I" из Пожаревца и екипа домаћина. У првом полуфиналу екипа ОШ "Дуде Јовић" из Жабара победила је екипу ОШ "Краљ Александар I" из Пожаревца резултатом 2:0; док је у другом полуфиналном мечу екипа ОШ "Милош Савић" из Лучице била боља од екипе домаћина бољим извођењем пенала (након резултата 2:2 ) укупним резултатим 4:3. 
У мечу за треће место екипа ОШ "Херој Роса Трифуновић" савладала је екипу ОШ "Краљ Александар I" резултатом 2:1; док је у финалном сусрету екипа ОШ " Милош Савић" савладала елипу ОШ "Дуде Јовић" резултатом 2:1 и на тај начин освојила овогодишњи турнир. За најбољег играча турнира проглашен је Александар Пауновић члан екипе победника; титулу стрелца турнира понели су Лазар Јоњић такође из победничке екипе и Никола Перић из екипе домаћина; док је најбољи голман Немања Траиловић из екипе ОШ "Краљ Александар I".
  
У конкуренцији девојчица одиграна је рукометна утакмица екипа домаћина и гошћи екипе ОШ "Јован Цвијић" из Костолца. Победиле су гошће резултатом 3:0. За најбољу играчицу утакмице проглашена је Драгана Стојановића из победничке екипе.
 
Честитке свим учесницима и захвалност гостима који су се одазвали позивима за учешће у спортском дану поводом Дана школе.

Више фотографија са данашње активности можете погледати ОВДЕ