Школска 2020/2021.

 

Обавештење

Датум: 06. Avgust 2021 08:30 Категорија: Новости

Прочитај

Награђени најбољи осмаци

Датум: 01. Jul 2021 19:50 Категорија: Летопис

 

Општинско руководство на челу са председником Јованом Лукићем наградило је најбоље ученике наше школе, ђака генерације Уроша Марковића и вуковце Лару Рајчић, Сару Јенић, Теодору Ђорђевић, Лазара Перић и Николу Перић.
Свечани пријем је организован за вуковце, њихове наставнике и родитеље обе основне школе са територије наше општине.
Ђак генерације је том приликом награђен лаптопом.

 



Подела посебних диплома и Вукових диплома

На Видовдан, 28. јуна, у нашој школи су  најуспешнијим осмацима традиционално подељене посебне и Вукове дипломе.

Носиоци посебних диплома су:
8/1: Марковић Урош из математике и биологије, Рајчић Лара из биологије, Обрадовић Лазар и Стојковић Никола из физичког и здравственог васпитања;

8/2:Теодора Ђорђевић, Сара Јенић, Никола Перић и Лазар Перић.

Носиоци Вукове дипломе су: Марковић Урош, Рајчић Лара, Теодора Ђорђевић, Сара Јенић, Никола Перић и Лазар Перић.

За ђака генерације одабран је Урош Марковић.

  
  



Завршетак школске године

Последњег наставног дана школске 2020/2021. године и почетак распуста, ученици млађих разреда у Александровцу су обележили цртањем на асфалту у школском дворишту.

 
 
  
Више фотографија можете погледати у галерији, или на линку ОВДЕ.

 

Прочитај

Општинска такмичења 2021.

Датум: 30. Maj 2021 15:36 Категорија: Летопис

 

На одржаном општинском такмичењу из српског језика и књижевнисти у нашој школи,  ученик осмог разреда Урош Марковић, је освојио друго место.

​На одржаном општинском такмичењу из технике и технологије у нашој школи, ученик шестог разреда Матеја Милорадовић, је освојио друго место.
 

На одржаном општинском такмичењу из математике у Жабарима, ученици Вук Стефановић 5/2 из Влашког Дола и Урош Марковић 8/1 из Александровца, су освојили прво место и конкуренцији ученика петог и осмог разреда. 
 

Ученик трећег разреда Вељко Јовић из Ореовице је освојио треће место на општинском такмичењу из математике.
 

Ученице Вања Јовић и Наталија Лазаревић из Ореовице су учествовале на онлајн ликовном конкурсу на тему "Нашарај свој свет за Васкрс" у организацији Центра за културу из Жабара.

 

 

Прочитај

Христос воскресе, радост донесе...

Датум: 02. Maj 2021 15:49 Категорија: Летопис

 

У централној и подручним одељењима наше школе одржане су креативне радионице поводом Ускршњих празника...
Више фотографија можете погледати ОВДЕ!
 

Александровац
 
    
 


Влашки До

 
  


Ореовица

  


Миријево


 


 

Прочитај

Смотра рецитатора

Датум: 16. April 2021 20:35 Категорија: Достигнућа

 

Општинска смотра рецитатора „Песниче народа мог“ одржана је у Жабарима 13.4.2021. године у онлајн формату, што значи да такмичари нису наступали уживо, већ су организатору достављени снимци њиховог наступа.
Трочлани стручни жири у саставу: Божидар Пешев, савремени писац из Београда, Маја Колунџија Зорое, позоришна и телевизијска глумица из Београда и Милена Анђелковић, мастер професорка српског језика из Пожаревца, пратио је и оцењивао снимке рецитотора са школског такмичења. Они су оцењивали примереност избора песме, акцентацију и дикцију, мисаоно – емотивни доживљај, природност, изражајност и сугестивност казивања.

 
У категорији млађег узраста прво место припало је Ђурђи Перић, ученици 2. разреда ОШ „Херој Роса Трифуновић“ Александровац, која је казивала стихове песме „Службеница Дона“ Оливере Оље Цупаћ. Друго и треће место у овој категорији заузели у ученици ОШ „Дуде Јовић“ из Жабара.
У категорији средњег школског узраста прво и друго место заузели су ученици ОШ „Дуде Јовић“. Треће место заузео је Павле Вујчић, ученик 5. разреда ОШ „Херој Роса Трифуновић“ који је говорио стихове песме „Страх од дубине“ Мирјане Булатовић.
Најуспешнији рецитатори представљаће Општину Жабари на предстојећој Окружној смотри која ће такође бити одржана у онлајн формату у Жагубици.

 


 

Прочитај

Национална платформа ЧУВАМ ТЕ

Датум: 16. April 2021 13:42 Категорија: Новости

 


Поштоване колегинице и колеге,

 

Обавештавамо вас да Национална платформа „Чувам те“, која представља прву националну платформу за превенцију и заштиту од насиља у школама у Србији, почиње са радом.

Под покровитељством Владе Републике Србије и Кабинета премијерке, Национална  платформа "Чувам те" омогућиће синергију деловања ресора Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Министарства унутрашњих послова, Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Министарства за бригу о породици и демографију, Министарство здрављасиндикалних организација које представљају просветне раднике и организација цивилног друштва. Национална платформа има за циљ координицију и јачање интерсекторске сарадње свих надлежних институција у борби против насиља. Поред вршњачког насиља које је у фокусу ове платформе, она представља и алат који ће нам помоћи у борби против насиља према свим запосленима у установама образовања и васпитања широм Србије.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја је континуирано учествовало у процесу израде платформе и креирању садржаја платформе - информативног материјала, обука за ученике, родитеље, запослене у установама образовања и васпитања. На Националној платформи „Чувам те“ налазе се и сегменти које се односе на информисање и едукацију. У оквиру сегмента информисања могу се пронаћи информације о облицима насиља, препознавању и поступању у случајевима насиља, злостављања и занемаривања у складу са званичним процедурама надлежних ресора. На платформи ће се континуирано објављивати едукативни материјали из области превенције и заштите од насиља, које ће припремати сарадници надлежних министарстава. Едукативни садржаји су намењени свим родитељима, наставницима и ученицима, док ће ученици средњих школа самостално похађати обуке, ученици основношколског узраста ће обуке похађати самостално, али уз претходну сагласност родитеља или старатеља, у складу са Законом о заштити података о личности.

Трећи део платформе који се односи на пријављивање насиља је у процесу израде, накнадно ћемо вас информисати о његовом објављивању и пуштању у рад.

У складу са претходно наведеном, неопходно је да Националну платформу „Чувам те“ и садржаје који чине њен део (информисање и едукацију) користите као један од ресурса/алата приликом израде годишњих програма заштите од насиља, злостављања и занемаривања и програма спречавања дискриминације.

Правилником о протоколу поступања у установи у одговору на насиље, злостављање и занемаривање прописане су мере и активности којима се у установи ствара сигурно и подстицајно окружење, негује атмосфера сарадње, уважавања и конструктивне комуникације. Све установе образовања и васпитања су у обавези да систематски и континуирано планирају активности превенције насиља и дискриминације у оквиру програма заштите од насиља, злостављања и занемаривања и програма спречавања дискриминације. С тим у вези, неопходно је да своје запослене у установама образовања и васпитања, родитеље и ученике информишете о раду и улози Националне платформе „Чувам те“ и позовете своје запослене, родитеље и ученике да се информишу и похађају обуке које су постављене на платформу,  а да школе користе постављене едукативне материјале у раду са ученицима и родитељима.
Заједничким деловањем, посвећено и континуирано можемо радити на стварању безбедног и подстицајног окружења за раст и развој сваког појединца школске заједнице.

Националној платформи „Чувам те“ можете приступити на домену: cuvamte.gov.rs.

 Срдачно,

 Министарство просвете, науке и технолошког развоја


 

Прочитај

Организација наставе од 19.4.2021.

Датум: 14. April 2021 12:41 Категорија: Новости

 

Имајући у виду да је дошло до делимичног побољшања актуелне еписемиолошке ситуације, као и процене Кризног штаба, обавештавамо вас да ће се настава за ученике од петог до осмог разреда од 19.04.2021. године организовати у школи, по моделу од почетка школске године.

Допис можете погледати 
ОВДЕ.

 

Прочитај

Обавештење

Датум: 14. April 2021 12:31 Категорија: Новости

 

Платформа за завршни испит и упис осмака у средњу школу је активна и налази се на линку  https://mojasrednjaskola.gov.rs 


 

Прочитај

Обавештење за родитеље осмака

Датум: 05. April 2021 11:56 Категорија: Новости

 

Обавештење за родитеље / друге законске заступнике ученика
који уписују средњу школу
 
Портал Моја средња школа представља платформу која Вам омогућава да извршите електронске услуге у вези са пријемним испитом, завршним испитом и уписом у први разред средње школе за школску 2021/2022. годину, за школе чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина или јединица локалне самоуправе, са изузетком музичких, балетских и специјалних школа.
 
На порталу Моја средња школа:
 https://mojasrednjaskola.gov.rs можете проверити све евидентиране податке за конкретног ученика, али и пронаћи све статистичке податке о основним и средњим школама, као и друге информације које могу помоћи у правилном одабиру будуће школе. Сходно Календару уписних активности, на дневном нивоу можете пратити главне актуелности.

Да бисте користили електронске услуге, потребно је да будете ауторизован корисник. Ауторизовани корисник може бити искључиво родитељ или други законски заступник који има одговарајућа права приступа до података о конкретном ученику,путем налогана Порталу Мој есДневник. Односно, уколико имате налог на порталу Мој есДневник или имате налог на Националном порталу за електронску идентификацију eID.gov.rs, којим приступате порталу Мој есДневник, омогућене су следеће електронске услуге:

1. подношење електронске пријаве за полагање пријемних испита
2. подношење приговора на резултате завршног испита
3. подношење електронске листе жеља
4. подношење електронске пријаве за упис у средњу школу

Налог на есДневнику можете добити од разредног старешине у основној школи, а налог на државном порталу за електронску идентификацију можете сами креирати регистровањем на eID.gov.rs.

Позивамо вас да, у складу са текућом епидемиолошком ситуацијом, а, пре свега, због здравља и безбедности, користите расположиве електронске услуге у вези са процедурама за упис у средњу школу. Свакако, све захтеве ћете моћи и на стари начин да поднесете, непосредно у школи.

 

Прочитај

Информације о терминима Завршног испита и уписа у средње школе

Датум: 24. Mart 2021 16:16 Категорија: Новости

 

Информације о терминима Завршног испита и уписа у средње школе можете погледати ОВДЕ.

 

Прочитај

Емитовање часова

Датум: 22. Mart 2021 15:40 Категорија: Новости

 

У четвртак 18.3.2021., петак 19.3.2021. и понедељак 22.3.2021. године, на каналу РТС 2, емитовани су часови математике за пети разред, које је за потребе наставе на даљину снимила наша колегиница Маријана Микуљевић. Часови су доступни и на платформи Моја школа - РТС Планета.



 

Прочитај

еЗаказивањем термина за упис и тестирање детета

Датум: 22. Mart 2021 09:05 Категорија: Новости

 

Информација за родитеље у вези са еЗаказивањем термина за упис и тестирање детета у ОШ
 
И ове године родитељи / други законски заступници који су грађани Републике Србије могу електронским путем да закажу на Порталу еУправа термин за упис и тестирање детета у основну школу покретањем услуге еЗаказивање термина за упис и тестирање детета у ОШ.
Потребно је да:

  • Будете регистрован корисник, односно имате креиран налог на државном порталу за електронску идентификацијуeID.gov.rs
  • Покренете услугу на Порталу еУправа (Услуге → Образовање → еЗаказивање термина у ОШ)
  • Закажете термин у школи којој Ваше дете територијално припада
Приликом уписа није потребно да прилажете документа, јер ће их школа прибавити по службеној дужности, и то:
  • Извод из матичне књиге рођених
  • Уверење о пребивалишту
  • Уверење о похађању припремног предшколског програма
  • Потврду о обављеном лекарском прегледу – лекарско уверење*
* Изузетак је само лекарско уверење уколико сте преглед обавили код приватног лекара.
Напомена 1: Термин можете да откажете 24 часа раније. Уколико не откажете термин и не дођете у заказаном термину у школу, систем Вам неће дозволити да наредних 14 дана резервишете нови термин за упис и тестирање детета у основну школу електронским путем. У том случају, родитељи ће морати директно да се обрате школи и закажу нови термин.
Напомена 2: Уколико имате додатна питања и недоумице у вези са заказивањем термина, обратите се контакт центру на 011/73-505-57. Телефонска подршка доступна је од 22. марта 2021. године и током трајања уписа у основне школе сваког радног дана од 7.30 до 15.30 часова.

 

Прочитај

Обавештење

Датум: 19. Mart 2021 20:16 Категорија: Новости

 

Настава за ученике од првог до четвртог разреда се од 22.3.2021. године реализује у школи, као и до сада. Настава од петог до осмог разреда се и даље реализује на даљину.
Пробни завршни испит за ученике осмог разреда се одлаже за петак 9. и суботу 10. април 2021. године.

 

Прочитај

ОБАВЕШТЕЊЕ

Датум: 14. Mart 2021 10:50 Категорија: Новости

 

Имајући у виду тренутну епидемиолошку ситуацију у Републици Србији, у складу са препорукама Кризног штаба од 12. марта 2021. године, донета је одлука да се, у седмици од 15. до 19. марта 2021. године, за све разреде другог циклуса (V-VIII) основне школе, настава организује путем наставе на даљину.
За ученике првог циклуса, од I до IV разреда, настава се организује свакодневно у школи кроз непосредан образовно-васпитни рад.
Образовно-васпитни рад путем наставе на даљину реализује се на основу распореда  часова за свако одељење, у реалном времену, путем изабраног система за управљање учењем, коришћењем савремене информационо-комуникационе технологије, обезбеђујући остваривање прописаних циљева, исхода и стандарда постигнућа.
Као и до сада, обезбеђено је емитовање часова наставе путем Јавног медијског сервиса РТС и платформе РТС Планета.


ОБАВЕШТЕЊЕ
 

 

Прочитај

Међународни дан борбе против вршњачког насиља

Датум: 25. Februar 2021 22:36 Категорија: Летопис

 

Међународни дан борбе против вршњачког насиља  обележава се  24.фебруара и познат је као "Дан розих мајица"
 
"Прича о Дану розих мајица
Широм света се последње среде у фебруару обележава као Дан борбе против вршњачког насиља.
Све је почело 2007. године, када је група активиста у једној канадској провинцији покренула иницијативу након што је канадски ученик Чарлес МекНил у школу дошао са розе мајицом на себи и због тога претрпео ругање и вербално насиље од својих вршњака. Ученик је розе мајицу обукао у знак подршке мајци оболелој од карцинома дојке. Активисти су купили 50 розе мајица и поделили их његовим вршњацима у школи који су их носили као подршка дечаку. Ученици су почели и сами да долазе у школу облачећи розе мајице, које су тако постале симбол борбе против вршњачког насиља у школама који се широм света обележава последње среде у фебруару."

 
Овим поводом ученици старијих разреда истраживали су о дигиталном, вршњачком насиљу, расизму. Као резултат њиховог истраживања настали су радови који се сада налазе на паноу у ходнику школе и подсећају и подстичу на мир, толеранцију, дружење, узајамно уважавање и поштовање. Осим паноа, једна ученица осмог разреда, Анђела Алексић, направила је презентацију на тему расизма.

Презентацију можете погледати ОВДЕ.


  
 

 

 

Прочитај

Дан матерњег језика

Датум: 25. Februar 2021 22:26 Категорија: Летопис

 

Поводом Дана матерњег језика (21.фебруар), ученици су у понедељак, 22. фебруара, на часовима српског језика покушали да речи страног порекла које најчешће користе њихови вршњаци у свакодневном говору замене домаћим речима.
На веома занимљив и духовит начин успели су у томе и уз помоћ наставнице енглеског језика.
Часови су протекли уз учење и забаву, а као резултат настале су занимљиве риме и панои који сада красе литерарни кутак.
Ученици и наставници изашли су са часа богатији знањем и лепим расположењем. 
 
 
Више фотографија се налази у галерији, на линку 
ОВДЕ.

 

Прочитај

Свети Сава - школска слава

Датум: 27. Januar 2021 14:55 Категорија: Летопис

 

АЛЕКСАНДРОВАЦ

Светосавска академија је због постојећих прилика и услова ове године изостала, међутим, ученици наше школе желели  су да покажу како, упркос томе, лик и дело Светог Саве остају међу нама. Посветили су се ликовном и литерарном конкурсу под називом „Свети Сава заувек међу нама“. Посветили су дане истражујући о њему и трудећи се  да на свој начин прикажу лик великог просветитеља, оловком, четкицом, бојама.
  
Међу многобројним радовима, неколико се издвојило.
На ликовном конкурсу прво место освојио је Матеја Милорадовић, ученик шестог разреда, друго место освојила је Теодора Станојевић, ученица осмог разреда и треће место Теодора Матић, ученица шестог разреда.

  
  

На литерарном конкурсу прво место освојила је Невена  Милошевић ученица шестог разреда, друго место деле Урош Марковић, ученик осмог разреда и Урош Сарић, ученик седмог разреда, треће место деле ученице Анђела Алексић, ученица осмог разреда и Теодора Јанковић, ученица шестог разреда.




Ученици осмог разреда направили су презентацију о делима Светог Саве, док је ученик Павле Тасић (7. разред) припремио презентацију о његовом животу.

  

Резање славског колача није изостало, уз све епидемиолошке  мере. 
  

Млађи ученици су, такође дали свој допринос, радовима, рецитацијама, онако и онолико колико су услови дозвољавали.


ВЛАШКИ ДО

Школска слава је обележена у одељењу 1/2...
 



У одељењу 2/2 у Влашком Долу, школска слава Свети Сава је ове године обележена скромно, али у свечаном духу, у учионици. После отпеване светосавске химне, погледали су кратки анимирани филм о животу и раду нашег просветитеља "Престо Светога Саве". Изградили су заједнички постер посвећен нашем просветитељу. Разговарали су о његовом лику и делу и рецитовали песме њему посвећене.
Послушајмо рецитације

  
 

Школска слава је обележена и у одељењу 3/2 у Влашком Долу.
    


Ученици 4/2 припремили су рецитације о Светом Сави. Послушајмо
 


Ученици предметне наставе су у складу са тренутном ситуацијом организовали пригодан програм...
 
 

 
ОРЕОВИЦА

У складу са епидемиолошком ситуацијом, школска слава је обележена и у Ореовици.
 
    


ТИЋЕВАЦ


Поводом обележавања школске славе у Тићевцу, ученица другог разреда Анђела Најдић је са учитељицом Маријом Ђурић рецитовала песму ,,На Светога Саву'' и урадила ликовне радове на исту тему.
 

 

Прочитај

Школска слава - Свети Сава

Датум: 26. Januar 2021 20:44 Категорија: Летопис


Прочитај

Почетак другог полугодишта

Датум: 15. Januar 2021 14:10 Категорија: Новости

 

Обавештавамо ученике и родитеље да настава у другом полугодишту почиње у понедељак, 18.1.2021.године, по већ утврђеном моделу са почетка школске године.

 

Прочитај

Међународни дан људских права

Датум: 13. Decembar 2020 20:40 Категорија: Летопис

 

Ученици старијих разреда наше школе у Александровцу, у оквиру грађанског васпитања, желели су да на свој начин обележе 10. децембар, Међународни дан људских права и истакну важност истог. 
Презентацију на тему Међународни дан људских права можете погледати ОВДЕ.






 

 

Прочитај

Празници нам стижу...

Датум: 12. Decembar 2020 15:37 Категорија: Летопис

 

Празници нам стижу, све су ближе и ближе. У нама шире радост и жељу да упловимо у празничне чаролије.
Ученици првог и трећег разреда из Ореовице су своју чаролију сами створили.
У оквиру "Зимске радионице", пригодно су декорисали своју учионицу и свим својим друговима пожелели срећне предстојеће празнике
.
  
 

 

Прочитај

Организација рада од 30.11.2020.

Датум: 28. Novembar 2020 16:59 Категорија: Новости



 



Насиље сваког боли ...

Датум: 26.11.2020 Категорија: Летопис

Свој мали, али значајни допринос у борби против насиља дали су ученици предметне наставе наше школе, у оквиру часова ликовне културе, ликовне секције, литерарне секције и грађанског васпитања. Они су схватили колико је битно пробудити свест људи, охрабрити их да схвате да >насиље сваког боли, зато свако сваког треба да воли<. Мотивисани овом реченицом, идејом, они су израдили своје литерарне и ликовне радове.

 
 
 

 

Прочитај

Дан здраве хране

Датум: 15. Oktobar 2020 19:22 Категорија: Летопис

 

Поводом 16. октобра, Дана здраве хране, ученице из Тићевца и Миријева су заједно правиле животиње од воћа, поврћа и житарица...
  

 

Прочитај

Подељена срећа, два пута је већа

Датум: 08. Oktobar 2020 17:38 Категорија: Летопис

 



Фотографије радова ученика насталих поводом дечије недеље погледајте у галерији или у албуму ОВДЕ.


Тићевац, Миријево
Ученице из Тићевца и Миријева су поводом Дечије недеље заједно садиле цвеће о коме ће бринути током године и које ће красити њихове учионице. Са учитељицама Мајом и Марином су водиле разговор о значају спорта и тимског духа, а потом од пластелина направиле своје омиљене спортисте. На крају дружења су одличиле да поделе своје грицкалице, задовољне што су заједно успеле да реше задатке. С обзиром на то да немају другаре у одељењима, овај сусрет их је научио радости дељења.
 

 

Ореовица
Радови ученика првог и трећег разреда...


  
 
 

 

Прочитај

Поклони за ђаке прваке

Датум: 06. Oktobar 2020 17:15 Категорија: Новости

 

Општинско руководство општине Жабари је и ове године пригодним поклонима даривало све ђаке наше школе који су кренули у први разред.
 
 

 

Прочитај

Изложба

Датум: 17. Septembar 2020 19:01 Категорија: Летопис

 

Ликовни радови за онлајн изложбу поводом Дана школе.
Припремили су ученици од петог до осмог разреда са наставником ликовне културе Еролом Ђурићем.
Тема: "ЗДРАВА ПЛАНЕТА, ЗДРАВИ ЉУДИ"
 
 
 
 
 
   
  
   
 

 

Прочитај

Здрава планета, здрави људи

Датум: 17. Septembar 2020 18:56 Категорија: Летопис

 

ЗДРАВА ПЛАНЕТА, ЗДРАВИ ЉУДИ
ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ДАНА ШКОЛЕ
20.9.2020.године
Септембар је, чини се, никад топлији, а дани никад дужи, али веселе дечје граје у дворишту нема. Нема ни оног добро познатог узбуђења, позитивне треме, док шетају са часа на пробе и обрнуто.
 Дан школе сваке године се обележава спортским даном и свечаном академијом, а прирпеме за све то  нарочито су веселе и занимљиве. Међутим, услед добро познате ситуације, у времену кад нам је здравље важније него икада пре, такво обележавање Дана школе морало је изостати. Уместо игре и смеха, наши ученици су се бавили озбиљном темом, а она се наметнула сама ЗДРАВА ПЛАНЕТА, ЗДРАВИ ЉУДИ.
Током ове недеље ученици свих разреда су се бавили овом темом, онако и онолико колико су околности дозвољавале. Ученици су јако одговорно и са великим интересовањем прихватили своју улогу заступника планете Земље и у њено име говорили различитим средствима . Као резултат тог рада, појавили су се веома зрели и поучни литерарни и ликовни  радови, презентације, рецитације, минути дивних разговора малих људи који имају одраслу свест и одговорност.
Послушајмо њих!

Презентација на тему Здрава земља, здрави људи: 




 

Прочитај

Здравље је највеће богатство

Датум: 12. Septembar 2020 20:36 Категорија: Новости

  

Поводом предстојећег Дана школе, ученици млађих разреда наше школе су радили радове на тему "Здравље је највеће богатство". 

Александровац:

Радови ученика одељења 1/1

 
 
 


Радови ученика одељења 2/1
 
 


Радови ученика одељења 3/1
 
 
 
 



Влашки До:

Радови ученика одељења 1/2
 
 

Радови ученика одељења 2/2
Рецитују редом Петар Савић, Николина Лукић, Алекса Арсић, Александра Петровић, Дуња Рашковић.

 
    

Радови ученика одељења 3/2
Рецитују Иван Стефановић, Лука Недељковић, Давид Ђорђевић, Анастасија Мисић, Теодора Миленковић и Ђорђе Павловић.

         
  


 
 
 
 

Радови ученика одељења 4/2
 
 

Ореовица:

"Здравље је највредније богаство, треба га чувати и неговати, бити умерен у свему"
Ученици првог и трећег разреда из Ореовице су на свој начин поводом Дана школе показали колико је за њих битно здравље и здрав начин живота. Уз песме, шале, цртеже... јасно и гласно говоре: "Здравље је највеће богаство!"
 

 
  
 

 

Прочитај

Обавештење о превозу ученика

Датум: 02. Septembar 2020 18:49 Категорија: Новости

Преузето са сајта општине Жабари .

ОДЛАЗАК
 
ОСНОВНА ШКОЛА
АЛЕКСАНДРОВАЦ
 

 
ПОНЕДЕЉАК, СРЕДА И ПЕТАК
Прва недеља: 02. и 04.
Трећа недеља: 14. и 16. и 18.
Пета недеља. 28. и 30.
УТОРАК И ЧЕТВРТАК 
Друга недеља: 08. и 10. 
Четврта недеља: 22. и 24
ЖАБАРИ 10:10 АУТОБУСКА СТАНИЦА
ПОЛАТНА 10:30 ИСПРЕД ШКОЛЕ
ОРЕОВИЦА 10:40 ИСПРЕД ШКОЛЕ
АЛЕКСАНДРОВАЦ 10:50 ИСПРЕД ШКОЛЕ
ТИЋЕВАЦ 11:00 У ЦЕНТРУ
МИРИЈЕВО 11:10  У ЦЕНТРУ, МЕСНА ЗАЈЕДНИЦА
СВИЊАРЕВО 11:15  ИСПРЕД ШКОЛЕ
АЛЕКСАНДРОВАЦ 11:25  ИСПРЕД ШКОЛА
ПОВРАТАК
ОСНОВНА ШКОЛА
АЛЕКСАНДРОВАЦ
 
АЛЕКСАНДРОВАЦ 14:40 ИСПРЕД ШКОЛЕ
ТИЦЕВАЦ 15:05 У ЦЕНТРУ
МИРИЈЕВО 15:15  У ЦЕНТРУ, МЕСНА ЗАЈЕДНИЦА
СВИЊАРЕВО 15:20  ИСПРЕД ШКОЛЕ
АЛЕКСАНДРОВАЦ 15:35  ИСПРЕД ШКОЛА
ОРЕОВИЦА 15:45 ИСПРЕД ШКОЛЕ
ПОЛАТНА 16:00 ИСПРЕД ШКОЛЕ
ЖАБАРИ 16:20 АУТОБУСКА СТАНИЦА
   

 

Прочитај

Почетак школске године

Датум: 31. Avgust 2020 15:39 Категорија: Новости

01.09.2020. године, почиње нова школска година.
Ученици од првог до четвртог разреда у школу долазе од 8.00 сати. 
Настава за ученике од петог до осмог разреда почиње од 11.30 сати.
Часови трају по 30 минута.